Tuesday, October 18, 2005

Hello Nagyvilag!
Ugy dontottem, hogy mivel nagyon maceras, es idorablo mindenkinek egyenkent elmeselni az elmenyeimet, elmeselem hat mindenkinek egyszerre. Sot, a fenykepek is mindenkihez eljutnak, barmikor lehet oket csodalni, vagy eppen rohogni rajtuk (vagy sirni?).

Ja, ha valaki szamara nem vilagos, hogy ki vagyok, ime egy kep rolam:
Khomm, nem az a nagy kodarab, hanem a kis emberke alul...

A fenti kep a British Museumban keszult, es ha mar ezt raktam be ide, kovetkezzen par tovabbi kep ugyanonnan:
A kontraszt kedveert:

Ez egy osszelapitott koponya, jol elrejtve, az also polcon volt a sarokban, de szemfules indiai baratom eszrevette.
Apropo indiai barat!
O itt Ani (ejtsd: Oni) Calcuttabol.
A srac nagyon jo fej, Indiaban tancot tanitott, hihetetlen mozgasa van.
Van egy novere Leedsben, majd egyszer elmegyek meglatogatni :)
Tegnapelott vmi indiai kajat csinalt (vmi rizses kasas akarmit), egesz jo volt, belerakott 3 csilit, amitol ugy csipett hogy csak na. Az indiai haverja nem birta megenni, o azert megkuzdott vele :)



Ani, Anna meg Agi egy lakasban lakik, veluk, meg Anna mexikoi baratnojevel mentunk el a British Museumba, egyebkent. Az volt talan eddigi legtartalmasabb napom. Kb delben ertunk a BM-hoz, ott voltunk kb 4-ig, persze a latnivaloknak legfeljebb 10 szazalekat neztuk meg... Ekkor mar mindenki baromi ehes volt, elmentunk Anna kedvenc torok ettermebe, tube-bal meg busszal. Ha vki isteni torok kajat akar enni Londonban, szalljon le a Manor House stationnel, es menjen 2-ot a nemtom hanyas busszal. Szoval nagyon finom volt, ittunk torok kavet is. Aztan Anival mi lettunk az etterem sztarjai, mert ott oltoztunk at az indiai fesztivalhoz. Lasd alabb:




Balrol jobbra haladva: Ani, Agi, En, aztan lenn Anna, megint Ani, es Falide (a mexikoi csaj, imadom, lehet vele spanyolul beszelgetni). Agi egyebkent magyar lany, negy eves koraban koltoztek ki Nemetorszagba. Na hogy festek indiainak oltozve? Hihetetlen meltosagteljes erzes panjabit hordani. Amugy eleg mokas volt, mert az egesz unnepsegen csak mi voltunk igy feloltozve, az indiaiak elegans oltonyben voltak...

Jol elkalandoztam a British Museumtol, piheneskeppen jojjon par kep:

Kovek es Falide...


















Nahat! micsoda fejetlenseg! :)















Okori levelek, ezek voltak a kedvenceim. Ha vki erdekel a tartalmuk, klikk a kepre, es zoom a szovegre!!!






A British Museum, a torok etterem es a Durga Puja Dusserah (az indiai unnepseg) utan elmentunk tangozni. Eleinte tenyleg ugy volt, hogy tanulunk tangozni, de vegul sokalltuk a 10 fontot egy tangoleckeert, igy csak neztuk elobb az orat, utana meg a merengat.
Ezeket a kepeket csak bizonyitekul illesztem be, eleg vackok.






Es ez csak egy nap volt!!!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home