Thursday, October 20, 2005

Hello hello! Tegnap, mint minden rendszeres latogatoja ennek a blognak lathatta, hogy nem irtam semmit. Ennek oka, hogy ket kedvenc baratnommel a National Gallerybe mentunk. Igazi magyar bliccelokent megtalaltuk a modjat, hogy lehet olcson utazni Londonban: busszal, ingyer. 3 hete ugyanazt a buszjegyet hasznaljuk. Szerencsere elegge turista kinezetunk van, igy nem vagyunk gyanusak :) A buszozasnak egyebkent megvan az az elonye, hogy lehet nezegetni, fenykepezni. Lasd alabb, Big Ben es Parlament, a Westminster Bridgerol, az 53-as busz elejebol.

Egesz jol sikerult, ahhoz kepest, hogy "mozgokep"...
London Eye, ugyanonnan.

Ooo, kovetkezzen egy kis kronologiai bukfenc: indulas, Falide szendvicset keszit, 1 es 2 :):
Na, ezert szeretem a csajt :) (Cica! aztan nem felreerteni!!! You are the only one!)

Gab, vegre sikerult lencsvegre kapnom egy mokust! Egyebkent nem kell hozza nagy tehetseg, csomo rohangal beloluk a parkokban.
Sajnos nem a legjobb a kep, de majd csinalok egyet profilbol is :)

A kirandulast egyebkent a Buckingham Palace-nel kezdtuk, meg akartuk nezni az Orsegvaltast, de sajna elmaradt. Helyette voltak bolond rendorok, akik tancot kertek a turistaktol, meg megforditottak a kalapjukat, mint a hujegyerekek. Meg voltak pacik.



Voltunk China Townban, nekem tetszett a hely, egyebkent azert mentunk oda, hogy egyunk vmi finomat olcson. Viszont Agi olyan ehes volt, hogy kb beultunk az elso helyre, amit talaltunk. Jo draga volt, raadasul neki nem is izlett a kaja. Nekem izlett... :)
China Townrol csak egy kepet keszitettem, nemtom miert. majd legkozelebb.

Utkozben, a Piccadily Roadon (asszem road, de tuti nem a Circus!) setalgatva lettunk figyelmesek egy hangra, pontosabban zenere. Szerencsere epp delben ertunk oda egy epulethez, aminek a falan volt ez az ora, es zenelt nekunk egyet, meg kijott a hazbol papa meg mama:


Hupsz, alaposabban megneztem, ez ket papa...

Folyt. kov.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home