Tuesday, April 18, 2006

na, frankon elmaradt a prezim. csak a tanar meg en jelentunk meg az oran. :) ennyit az itteni szinvonalrol...
most meg mingyart megyek tesztet irni, remelem az is elmarad....

tegnap nagyon jo napom volt! Gosiaval elmentunk egy bucsuba, itteni neven funfairbe.
igazabol csak egy dolog erdekelt minket, ez ni:

termeszetesen ki is probaltuk. mondanom sem kell, nagy kiralysag volt. majdnem behugyoztam, na nem a felelemtol, hanem a nyomastol :) a nagy kar forgott korbe-korbe, az a kabinszeruseg (ami mellesleg nyitott volt), meg szinten forgott. szoval osszevissza forogtunk, voltunk fejjel lefele is, mint itt a kepen alul, meg volt olyan is, hogy ugy ereztuk mindjart arccal elore foldnek csapodunk. kb ilyen lehet a bungee jumping is... az sajna nem volt :)

ilyen volt a funfair fentrol:

ezek meg mi vagyunk. fenn a magasban.


szoval a bucsuba kb csak emiatt latogattunk el, mast nem nagyon csinaltunk, melleselg szinte csak mi voltunk feherek, mindenki feka volt. finsbury park, ez a kornyek feketek altal lakott kornyek. erdekes volt...
bucsu utan meg atmentunk camden townba, a szomszedba, kedvenc helyunk, csomo hippi, rokker, drogos meg dealer :). olcsoer kajaltunk indiait, utana meg beultunk egy pubba, nagyon hangulatos volt, mindenfele stilusu kanapeval, padokkal meg szekekkel. ezt a kepet debreceni barataimnak keszitettem. na meg a bokodinak, termeszetesen :) meg persze az osszes tobbi baratomnak is.

ezutan meg hazamentunk.
na csa, most kene egy kicsit tanulni.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home