Monday, February 27, 2006

hi
latest news:
ma jon uncsitesom!
holnap jonnek Arpiek! ok ket napig maradnak. ha jol tom.
majd beszamolok rola, hogy hol voltunk, mit csinaltunk(tak - najo nem mindenrol :) )
mostanaban melozok, sokat, azert nem irtam. nem rossz melo, de az esti muszak eleg kemeny, porogni kell. viszont egesz jo kajat kapunk, igaz a jobbakert fizetni kell, olyan 2 font korul. penteken eleg mokas volt, a bar elotti egyik asztalnal ult egy pasi meg ket no. ez mar jo, ugye? nahh, amikor az egyik csaj kiment wc-re a masik ketto elkezdett csokolozni, es sajna ezt latta is a csaj, aki kiment. ekkor meg valahogy meguszta a csako, de kb egy ora mulva azt vettuk eszre, hogy a csaj osztja ot, de kegyetlenul. szerintem sirt is szegeny. mindenesetre a csavo nem szolt semmit, majd miutan a csaj lelepett (az, amelyik kiabalt), a csakesz meg a masik csaj ott maradt, es elveztek egymas tarsasagat :)
szoval nem unalmas a melo, szerencsere.
tegnap meg Noraval elmentunk ebedeni shoreditch-be, ez egy regi ipartelep, amit atalakitottak szorakozonegyedde. minden a regi gyarepuletekben van, eleg erdekes hangulata van, itt nagyon nepszeru lett a hely, es eleg dragak is itt a lakasok. (relative, nem jozsefvaroshoz kepest)
kaja utan meg bugrottunk egy pubba, es legorditettun egy ale-t, ami mondanom sem kell, isteni volt, bar par fokkal hidegebb, mint lennie kellett volna.
hmmm, most ennyi jut eszembe.
na csako
Balint

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home