Saturday, May 13, 2006

k***a szenanatha.
k***a bolcsesseg fog.
kb ilyen problemak gyotornek mostanaban. azert a dokival felirattam a szokasos gyogyszeremet, ugyhogy remeljuk enyhules jon allergia fronton. egy kis bolcsesseg meg nem art. :)
amugy minden rendben, hetfon vege a vizsgaknak. ilyen laza vizsgaidoszakom meg nem volt... laza vizsgak, meg nem erdekel, hogy milyen jegyet kapok, raadasul nem erdekesek a targyaim, egy kivetellel – sajna pont abbol vizsgazom hetfon, ugyhogy a motivaciom a kezdeti alacsony szintrol meg lejjebb sullyedt, foleg, hogy majd’ mindenki befejezte mar a vizsgait
tegnapelott meg szinhazban voltunk, Gosia meg en. a Blackbird cimu eloadast neztuk meg, drama, erdekes volt, modern darab. egy csavo meg egy no kapcsolatarol szolt. makunk volt, mert olcso jegyet vettunk a balkonra, de vegul azt lezartak, es egy jobb helyrol neztuk az eloadast.

multkor meg a nem messze levo bar-etterembe mentunk, ahol vasarnaponkent mindig elo jazz zene van.
ez a banda:


ok Iza meg es Nora. Nora a szlovakiai Magyar csaj, es a szomszed szobaban lakik


Gosiatol meg megszereztem az o kepeit, amiket Oxfordban keszitett. azt elfelejtettem irni multkor, hogy a kapolnaban volt egy zongora. termeszetesen jatszottam rajta egy picit, a tiltas ellenere. itt a felirat kb azt mondja, hogy csunya fiu vagy, ha a pap engedelye nelkul zongorazol.


a mester jatszik.


most megjott az ihlet:


lelkes kozonseg:


ime, balint is mokazott a sportpalyan:


csoportkep a vonat ablakan visszatukrozodve:


na csa csumi cso

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home