Saturday, May 27, 2006

hi
na, van fel oram, hogy irjak vmit. nem sok szabadidom van most, majdnem minden nap dolgozom, igaz csak 6-7 orat naponta.
szereztem meg par kepet Gosia szulinapjarol, ime:

csoportkep. a srac, aki keszitette a kepet, eleg bena volt. mar kb ket perce ott alltunk, mire sikerult elsutnie a kepet. valszeg ezert vag a fel tarsasag huje pofat. :)

hat ez a srac kesz. simon, svajcbol. annyira nincs erzeke a sportokhoz, hogy az elkepeszto. raadasul kitarto. fel oran keresztul tollasozott valakivel, szegenyt megorjitette (azt nemtom miert nem hagyta o abba). a kovetkezot csinaltak fel oran keresztul: csajszi szerval, simon ezerrel belevag, es bumm, labda a foldon. erdemes megnezni a srac arckifejezeset ezen a kepen: :) (tom, gonosz vagyok, de vicces)


vasilis, a gorog csavo hetfon hazautazott, ugyhogy elozo este eljottek meglatogatni a pubomban. nora, gosia, vasilis, meg egy masik gorog, stavros.
balint dolgozik:
a kepen a harom fajta ale-unk 4 csapja lathato (IPA, Old Speckled Hen, Abbot) sajna egyiket sem probaltam meg.

a harom srac:


egy masik nap meg Camdenbe mentunk, mar irtam parszor Camdenrol, de punkos kepet meg asszem nem tettem fel. hat Camden a punkok kedvenc helye, meg a gothic stilus rockereke is (full fekete ruhazat, eros fekete smink).ez a hid az egyik allando gyulekezo helyuk. hogy mit csinalnak egesz nap, azt ne kerdezzetek, valszeg csak lognak.


egy masik hely, csak fiatalok.



a melohelyemet kezdem megszeretni, a Guildhall School of Music and Drama ott van kozvetlenul a pub mellett, sok zenesz jon be, neha beszelgetunk. multkor egy hegedu vonot nezegetett ket emberke, kulon tokja volt a vononak, ugyhogy azt hittem vmi ertekes vono, de aztan kiderult, hogy semmi extra. ami meg jo, az az ingem. jol nez ki, fekete, stella artois himzessel az ujjan.

jovo heten David Gilmour koncert a Royal Albert Hallban!! juhee! Gegevel, Gege apjaval meg velem kozonsegben!!!!

na minden jot!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home