Tuesday, June 13, 2006

na csa:
ugy nez ki, a mostani bejegyzes egy kis foto album lesz, bar nem annyi keppel, amennyit eredetileg fel szerettem volna tolteni. mellesleg nagy lemaradasban vagyok ezen a teren, most pl a toweres kepek egy reszet teszem fel, de mar van egy csomo masik hastingsbol meg brighton. ugyanis ott jartunk hetvegen... igen jo volt, vegig sunshine, tiszta nyar volt. egy kicsit melegem is volt...

mindenesetre a kronologiai sorrend megorzese vegett most toweres es egyeb kepek kovetkezek:
azon a nevezetes szerda reggelen -amint mar mondtam- gegeek greenwichbe latogattak, s eloszor megneztuk a Cutty Sark nevu hajot.
Amint egy baratom mondana: "Harcra fel, gyozni kell!"
szoval, elindultunk meghoditani londont, kezdetnek iranyba vettuk canary wharfot:
csak sajnos dugoba keveredtunk hajonkkal, gege baratom meg elvesztve onuralmat, orult dudalasba kezdett:
vegul kozlekedesi eszkozt valtottunk: tengeralattjaroba szalltunk es teliszkopon keresztul szemleltuk az ellenseges teruletet:(najo, felre a trefaval, ez a kep a nullafok mellett keszult, az ugynevezett camera oscuroban. ez egy kis sotet szoba, es tukrok segitsegevel egy asztalra vetitik a kinti kepet. jo, mi?)
Sajnos londont nem olyan konnyu bevenni, elso problemanak ott van pl a tower. mint a torokok anno, turistanak alcazva magunkat akartunk belopakodni a towerbe. ez vegul sikerult is, ime:
Felderitettuk a terepet, itt egy kiralyi madareteto ad kajat a harci madaraknak:
sajnos tervunk nem sikerult, mert talalkoztunk ket urgevel, beerrel es ginnel, es jol porul jartunk: berugtunk, mielott utkozetre kerulhetett volna sor. sör :)
vegul kivulrol gyonyorkodtunk a kozepkori epiteszet szepsegeben...

a mesenek most vege, bezarul moka-misi mesetara.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home