Friday, June 16, 2006

no, ideje megirnom a hetvegi kirandulas esemenyeit
szoval, nagyon jo volt, rank fert egy kis kikapcsolodas, mert eleg sokat dolgoztunk, a koliban meg mindig tortent vmi, buli, vagy vmi hasonlo. eloszor hastingsbe latogattunk el, mert Gosianak egyik ismerose, Karla ott lakik (nala szalltunk meg) masnap, vasarnap meg atvonatoztunk brightonba, este meg vissza londonba (ejjeli haromkor erkeztunk haza. ez nem magyarorszag, hogy az utolso busz fel 11kor megy...)
tokeletes idonk volt, szombaton vegig sutott a nap, vasarnap egy kicsit felhos volt, de egesz meleg. sot.

Hastings aranyos kis varoska, gyalog be lehet jarni. elsosorban a varrol hires, itt vivtak az 1066-os csatat (I. Vili gyozott) a tengerpart kavicsos, de nekem azert tetszett. sokan napoztak, paran furodtek is a vizben. ezek az angolok rosszabbak mint a kelet-nemetek. az egyik nagyobb stegrol ilyen szep kilatas nyilt a partra:
eleg dimbes-dombos a kornyek, maga a var is hegy tetejere epult. fol is mentunk (hasonlo felvono van, mint Budan). a hegy vagy domb tetejen hatalmas zold terulet volt, ugyhogy Gosiaval ledobtuk magunkat, es vagy ket orat fekudtunk-napoztunk.
itt vagyunk mi:
ez egy kicsit odebb keszult, a var mellett:
kesobb csatlakozott hozzank Karla is, elmentunk egy hajotemetobe, sokat szorakoztunk, megmasztunk egy-ket roncsot, meg volt alkalmi hinta is az egyik szarazdokk-szerusegben
en meg balint gazdat jatszottam:
hajo, gosia, karla:


hat amin bekeszultunk mindketten az az angolok football-megszallottsaga. szombaton jatszottak ez elso meccsuket, ugyhogy egesz anglia be volt (es meg be is van) teritve angol zaszlokkal, meg minden baromsaggal. ime egy idilli angol csalad:

na most megyek dolgozni, de meg egy toweres kepet felteszek. folyt. kov.

a tower egyik belso tere, azzal az epulettel, ahol a koronazasi ekszereket orzik:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home