Friday, June 23, 2006

hello
ugy latszik mostanaban mindig csak az epp aktualis kepeket nemtom feltenni, tegnapelott ugyanis canterburyben meg rochesterben voltunk mateval. jo volt, tartalmas volt, kepek nemsokara, most hastings meg brighton jon:
szoval hastings, ovaros, fentrol:
nemsokkal odebb a varat lehet latni, sajna belulrol nem lattuk, de nagy durranas nem lehetett, lattunk kepeket rola. halom ko egymas hegyen-hatan :)
ami izgi volt, az a barlangrendszer a domb belsejeben. eleinte szerzetesek hasznaltak, majd elfelejtodott, es csempeszek laktak be, itt bujdostak, meg rejtettek a csempeszcuccot. amilyen alakok voltak, gyilkoltak egymast ezerrel. eleg interaktivan mutattak be ezeket a torteneteket, ime:
vicces haz, piece of cheese cottage:telleg ugy nez ki, mint egy sajtdarab. az a vicces, hogy Mr es Mrs Mouse itt szallt meg mittomen mikor. jomi? biztos mondtak, hogy fine (ti. ezt kajara meg minden egyebre is hasznaljak)
hmmm, huje pi***k itt is vannak:
az estet hastingsben, a parton toltottuk, egy uveg baleys tarsasagaban, gosia, karla meg en. en egy decinel tobbet nem birtam meginni abbol az edes lottybol... viszont a hold szep volt:
masnap, vasarnap brightonba ruccantunk at, hat, a part ugyanolyan, a varos meg nagyobb, mint hastings, kisse baratsagtalanabb is, ugyhogy nekem hastings jobban bejott. na nem mintha brighton ne lenne szep. van ott meg egy royal pavilion is, bar azt nemtom mi celra hasznaljak. termeszetesen tukrozve anglia multikulturalissagat, ez egy keleti stilusu epulet:

brightonban ettunk egy isteni pizzat, olasz pizzeriaban, tisztara mediterran hangulatom volt. olyan 6 ora tajban meg talalkoztunk egy novel, elkezdtunk beszelgetni, vegul elkisert bennunket mindenhova, pontosabban mutatott egy jo kis pubot, vasarnapi jazz szessonnel, ugyhogy vegul ott ragadtunk kb fel tizenegyig. hajnali haromra haza is ertunk binnie courtba.

na udv mindenkinek.

varom a tatai kepeket!!! es csak ovatosan :)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home